Sprache

 • Dansk
 • Deutsch
 • English
 • CRL_Alm_01
 • CRL_Alm_02
 • CRL_Alm_03
 • CRL_Alm_04
 • CRL_Alm_05
 • CRL_Alm_06
 • CRL_Alm_07
 • CRL_Alm_08
 • CRL_Alm_09
 • CRL_Alm_10

Aktiviteter og sport på Rømø og omegn

Druckversion

Rømø Islændercenter - en anderledes måde at opleve Rømøs smukke natur.
Omkring 100 søde islandske heste venter på at tage gæsterne med ud i naturen og give dem en oplevelse de sjældent vil glemme. Vi arrangerer guidede ture for helt uerfarne, hvor folk der aldrig har siddet på en hest også kan være med, ligesom der også er udfordringer at hente for den erfarne rytter.

 
Rømø- Lege & Hesteland - sjov for hele familien
En dejlig latter er altid sund. I Rømø Lege-og Hesteland er der lagt op til sjov og grin for hele familien. I legelandet finder man 30 sjove aktiviteter som kalder smil og latter frem. Atmosfæren i Legelandet er præget af små søde rømøhuse og Vadehavet i horisonten. I Solgården kan der købes is og grillmad. Alle vores gæster har fri entre til Legelandet indenfor åbningstiderne.
 
  Strandsejlads - flyv over nordeuropas bredeste strand
Rømøs brede strande er oplagte til strandsejlads. Strandsejlads en en sjov aktivitet hvor alle kan være med. Det tager kun 20 min. at lære. Strandsejleren har 3 hjul og et stort sejl, faktisk minder teknikken meget windsurfing.
Strandsejlads kan bookes på forhånd ved at kontakte hotellet.
 
  Golf/minigolf - golf på alle plan
Kun 2 km. fra hotellet ligger en linksbane. Banen er bygget efter de gamle traditionelle skotske linksbaner. Banen er præges af 13 søer, kuperede greens og gorsebeplantning. Linksbanen bringer mange bunkers i spil, men i stille vejr er det afvandingskanaler og søer der er de største udfordringer. Foruden en linksbane er der også en 9-hullers pay and play bane.
 
  Fiskeri -
Der er rig mulighed for fiskeri på Rømø og i omegnen. Bla.a kan nævnes Rømø Fiskesø,  Arrild Fiskesø, Storkesøen Ribe m.fl.
 
  Cykelture - ud i det blå på cykel
Cykling er en aktivitet som hele familien kan være sammen om. Den varierede natur på Rømø med brede vidder og den uendelige horisont lægger op til mange skønne cykelture. Der findes en del cykelruter på Rømø, og der er bænke og borde mange steder hvor man kan nyde sin medbragte mad.
 
  Badning - Vesterhavet
Rømø er kendt for sine brede sandstrande, som iøvrigt er nordeuropas bredeste sandstrand. Vesterhavet er et yndet besøgsmål og turisterne valfarter dertil i sommer halvåret for at opleve det smukke Vesterhav og lege med bølgerne.
 
  Fitness -
Hotellet har eget fitnessrum med cardioredskaber: Motionscykel, stepmaskine samt løbebånd. Derudover råder fitnessrummet over forskellige maskiner til at træne og styrke diverse muskelgrupper. Fitnessrummet er til fri afbenyttelse for vores gæster i tidsrummet 7.00 - 21.00 alle ugens syv dage.
 
Vandreture & stavgang 
Også kaldet nordic Walking er en populær og effektiv måde at få motion på. På Rømø er der mange gode asfalterede stier ligesom grusstierne i skovene og plantagen er oplagte til at få gang i stavene.
 
Heste- & æselvogn
Vi arrangerer hestevognsture ud i plantagen hele året rundt med vores store shire hest Natalie (dog min. 6 personer). Ved flere personer er der mulighed for selv at være kusk i små pony- og æselvogne.
 
Windsurfing/kite surfing
Med sine åbne vidder er Vesterhavet et paradis for windsurfere. De høje bølger og den evige vind er enhver surfers drøm.