Sprog

  • Dansk
  • Deutsch
  • English
  • CRL_Alm_01
  • CRL_Alm_02
  • CRL_Alm_03
  • CRL_Alm_04
  • CRL_Alm_05
  • CRL_Alm_06
  • CRL_Alm_07
  • CRL_Alm_08
  • CRL_Alm_09
  • CRL_Alm_10

Florandas Restaurant

Printervenlig version
I Restauranten lægges der vægt på anvendelsen af lokale råvarer og smagsoplevelser for alle. Kokken har sammensat et spændende menukortet der bla. byder på Rømølam, røgede blåmuslinger, Rømørejer etc. Fisk udgør en betydelig del af menuen idet og vi har mange dejlige fiskeretter, som serveres med dansk, fransk inspiration. Til vores små gæster er der også har kokken lavet et sjovt menukort der bl.a. byder på regnorme med kødsovs, hugorme med pommes frites m.m.
Vore gæster elsker den lyse, grønne stue med træpanelerne og smukt porcelæn der pryder væggene. En hyggelig og afslappet stemning præger Restuaranten.
I hverdagene tilbydes Husets 3 retters menu (enten som buffet eller tallerkenservering)  

På Kommandørgården holder vi af dyr, og derfor stiller vi også krav til det kød vi serverer. Vi serverer frilands gris og dansk fri kalv.